top of page

DUO FLUIT PIANO

Miriam De Wolf & Evy Faingnaert in Parijs
Miriam De Wolf & Evy Faingnaert in Parijs

Over ons

Miriam en Evy leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Sinds 2023 vormen ze een nieuw muzikaal, klassiek duo.

 

Als DUO FLUIT PIANO brengen ze een breed scala aan muzikale werken, variërend van bekende meesterwerken tot minder bekende pareltjes. Met hun optredens streven ze ernaar om hun publiek mee te nemen op een reis vol emotie, expressie en artistieke schoonheid.

Fluitiste

Miriam De Wolf

Miriam De Wolf

Miriam De Wolf (1991) is een creatieve en ondernemende duizendpoot. Ze startte met dwarsfluitlessen in de Academie van Jette. Ze studeerde burgerlijk ingenieur computerwetenschappen aan de KU Leuven, waarna ze haar andere passie, muziek, volgde en naar het Conservatorium van Brussel trok. Later zette ze haar studies voort aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, in de klas van Valerie Debaele. Tegelijkertijd volgde ze lessen muzikale schriftuur bij Ann Kuppens. Om zich te vervolmaken als fluitiste, trok ze naar het Conservatoire Royal de Liège, waar ze studeerde bij Toon Fret voor dwarsfluit en Miriam Arnold voor piccolo.

Evy Faingnaert

Pianiste

Evy Faingnaert

Evy Faingnaert (1994) is een gedreven muzikante met een voorliefde voor kamermuziek. Haar muzikale avontuur begon aan de Academie van Oudenaarde onder begeleiding van Hans Van De Walle, waarna ze haar passie voortzette aan de Kunsthumaniora MUDA te Evergem bij Haers Dorothea. Ze vervolgde haar studies aan het Conservatorium van Brussel onder leiding van Piet Kuijken en Hans Ryckelynck. Daarna studeerde ze verder aan het Lemmensinstituut bij Joop Celis en Irene Russo. Naast haar rol als uitvoerend artieste is Evy ook een toegewijde leerkracht piano aan de Kunstacademie Deinze.

bottom of page